Afbeelding Zoeken

Do wilt u vergelijkbare afbeeldingen op internet zoeken? Deze zoeken met afbeelding tool maakt het supersnel en gemakkelijk om een ​​afbeelding zoeken te doen. Upload eenvoudig een afbeelding of voer de afbeeldings-URL in of kies een afbeelding uit Dropbox of uit Google Afbeeldingen om vergelijkbare afbeeldingen te vinden.

Dateien zum Hochladen ziehen
oder kopieren und screenshot einfügen
uploaded image placeholder
VERSUCHEN SIE UNSERE ANDEREN RELEVANTEN WERKZEUGE

zoeken op afbeelding tool op onze website geeft u drie mogelijkheden om een ​​afbeeldingen zoeken gratis uit te voeren. Deze geavanceerde zoek op afbeelding tool is niet beperkt tot slechts één manier van optreden. Je kunt het doen door:

  • Afbeeldings-URL invoeren
  • Een afbeelding uploaden
  • Zoeken met trefwoord

Meestal worden mensen geconfronteerd met een beperking bij het gebruik van sommige online services die alleen toegankelijk zijn via een desktop. Bij onze (is dat niet het geval zoek op foto tool. Net zoals je google reverse afbeelding zoeken op pc, wordt zoeken met foto aan de telefoon ook op een vergelijkbare manier gedaan. Dus welk apparaat u ook gebruikt om te zoeken, u zult nooit compatibiliteitsproblemen ondervinden tijdens het gebruik van deze tool.

Reverse Afbeelding Zoeken Op Telefoon

We hebben deze omgekeerd zoeken foto tool op deze website gemaakt voor alle apparaten. Google afbeelding zoeken op een telefoon kan met elke Android- en iOS-smartphone en -tablet. Laten we ze allebei bespreken:

Afbeeldingen Zoeken Op Een Android- Versus iOS-telefoon

Heeft u een foto van een vriend op uw Android-telefoon ontvangen en weet u er geen woord van? Maak je geen zorgen! U kunt zoek op afbeelding ook op een Android u geen hinder ondervinden tijdens het gebruik van onze tool vanaf Android-apparaten.

Het zoeken naar Google-afbeeldingen op iOS werkt ook op dezelfde manier als op de Android-telefoon. Met Safari of een andere browser hebt u toegang tot Google Zoeken per afbeelding op de iPhone en vindt u binnen enkele seconden vergelijkbare foto's.

Reverse Afbeelding Zoeken by PC

Ben je geïnteresseerd in het vinden van de originele bron van een afbeelding die je op een website hebt gevonden? U kunt binnen een mum van tijd een afbeelding op pc omgekeerd zoeken. U kunt deze taak zowel op Windows als Mac uitvoeren, dus laten we ze bespreken:

afbeeldingen Zoeken Naarop Desktop: Window vs Mac

Zoeken naar afbeeldingen op een desktop is een gemakkelijke taak waarmee u de afbeelding vanaf uw computer apparaat en cloud kunt uploaden opslag. Open gewoon de browser vanuit elk Windows-besturingssysteem op elke pc. Je kunt de afbeelding op deze tool slepen en neerzetten, en dat is natuurlijk de snelste manier om te gerelateerde afbeeldingen vinden.

Hoe kunnen alle Mac-gebruikers ontmoedigd raken als alle apparaten worden behandeld? Ja! De foto zoeken op Mac werkt ook vanuit een browser die je opent op een Mac-apparaat. Dit webgebaseerde hulpprogramma is voor iedereen over de hele wereld, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Zoeken is vrijwel gestandaardiseerd!

Als je informatie wilde over de schattigste honden ter wereld, hoef je alleen maar je zoekterm 'top 10 schattigste en meest verbluffend mooie puppy's ooit' in te voeren en de zoekmachine levert de beste resultaten op, toch?

Wat als je in een ander scenario de foto vond van een heel schattige hond die je zo bewonderde?

En laten we zeggen dat je er niets van af wist en daarom wilde je wat informatie over de puppy vinden of zelfs meer van zijn foto's vinden.

Hoe zou je naar de informatie zoeken?

Nou, dat is waar op afbeelding zoeken van pas komt.

Simpel gezegd, een vergelijkbare afbeelding zoeken is een soort online zoeken waarbij u een afbeelding uploadt (in plaats van een op tekst of spraak gebaseerd trefwoord in te voeren) om informatie te vinden op basis van de zoekopdracht.

Met Google Afbeeldingen kunt u snel visueel vergelijkbare afbeeldingen van internet ontdekken en relatieve informatie verkrijgen over een foto, inclusief objecten of plaatsen erin, en de metagegevens zoals de naam van het object.

Dus als je bijvoorbeeld de afbeelding van onze schattige puppy hierboven hebt geüpload, retourneert de motor zoiets als dit:

In technisch opzicht werkt omgekeerd zoeken naar afbeeldingen met behulp van een query techniek genaamd content-based image retrieval (CBIR) - ook bekend als query b bij het ophalen van digitale afbeeldingen van internet op basis van wiskundige modellen. Dit is de casy image content (QBIC) en content-based visual information retrieval (CBVIR) - om computervisie toe te passen met Google's op foto zoeken. Om de informatie op te halen, formuleert een voorbeeldafbeelding een zoekopdracht, waardoor de gebruiker geen zoekwoorden hoeft te raden. Lees de rest over wat een omgekeerde beeldzoekopdracht is. Er zijn veel technische details om het opzoeken van foto's om te keren, maar het is niet nodig om je daarmee te vervelen. Laten we liever kijken naar wat u kunt bereiken met het zoeken naar foto's.

U kunt veel geweldige dingen doen met het opzoeken van afbeeldingen met een omgekeerde afbeelding, maar hier zijn er een paar:

Meer informatie over het doel van een afbeelding

Herinner je onze schattige puppy nog? Door reverse image lookup ontdekten we eindelijk dat de puppy het ras is dat Shiba Inu heet, de kleinste van de zes originele en verschillende spitz rassen van honden afkomstig uit Japan. We ontdekten ook dat het schattige kleine ding behoorlijk behendig is en het zelfs met bergachtig terrein heel goed aankan.

Zoek visueel vergelijkbare afbeeldingen

Denk je dat je bijna dezelfde afbeelding nodig hebt, maar met verschillende stijlen? Google Omgekeerd zoeken naar afbeeldingen meta stelt u in staat om visueel vergelijkbare of verwante afbeeldingen te ontdekken met de voorbeeldafbeelding.

Vind de originele bronnen van afbeeldingen

Als u een afbeeldingsbron wilt zoeken om de eigenaar van de afbeelding de juiste eer te geven, maar moeite heeft om te ontdekken wie de oorspronkelijke maker is, dan is de beeldbron zoeken de beste oplossing om uw vraag.

Vind geplagieerde foto's

Foto Pilfer Ers denken misschien dat ze slim zijn, maar google foto zoeken op internet maakt je slimmer! Als je veel originele foto's hebt en je wilt weten of iemand ze zonder jouw toestemming gebruikt of credits geeft, dan is een Google-tool voor omgekeerde afbeeldingen je nieuwe vriend. U kunt zelfs zien hoeveel andere pagina's uw afbeelding hebben.

Mogelijkheden voor backlinks maken

Gebruik niet alleen een tool voor het zoeken van afbeeldingen om mensen te vinden die uw foto's gebruiken zonder credits toe te kennen, vraag hen om u als auteur te vermelden en terug te linken naar uw pagina. Geweldig voor SEO!

Identificeer mensen, plaatsen en producten

Heeft u foto's van mensen, plaatsen of producten die u niet kent? Maak je geen zorgen! Upload ze gewoon en omgekeerd zoeken naar foto's helpt om die voor u te identificeren, zolang er identieke afbeeldingen of informatie online zijn.

Meer versies van een bepaalde afbeelding ontdekken

Misschien krijgt uw huidige versie van een afbeelding de klus niet geklaard. Met reverse image lookup kun je meer versies van een bepaalde afbeelding krijgen, of dat nu een ander formaat, formaat of een minder wazige afbeelding betekent.

Valse accounts detecteren Vind

je jezelf te schattig en gebruikt iemand misschien je foto op een nepaccount op sociale media? Laat reverse lookup van foto's helpen om uw persoonlijke reputatie schoon te houden en als u denkt dat u het slachtoffer bent van catfishing en iemand anders een nep-identiteit gebruikt op een social media-account. Het uitvoeren van een reverse scammer-afbeeldingen zoekopdracht met een reverse photo lookup-tool kan de echte persoon onthullen.

Vergelijkbare Photo Finder door SmallSEOTools is een afbeelding zoeken en. Wij zijn experts in computervisie, patroonherkenning en het opzoeken van foto's.

Onze zoeken op foto toolis gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en kan vrijwel elke afbeelding online opzoeken. Het enige dat u hoeft te doen, is een foto uploaden en ons geavanceerde algoritme zal onmiddellijk de best passende afbeeldingen en gedetailleerde informatie over die afbeelding retourneren, afkomstig uit de databases van Google, Bing en Yandex.

Dit zijn de stappen die hierbij betrokken zijn:

Zorg dat uw query foto bij de hand is. Je kunt foto's uploaden die beschikbaar zijn in je fotobibliotheek, of je kunt een nieuwe foto maken met de camera van je telefoon, of bestaande afbeeldingen uploaden vanuit je cloudopslag services zoals Google Drive of Dropbox. Dus de eerste stap is om de foto's die je wilt opzoeken klaar te hebben staan ​​op een van die plaatsen.

Ga naar https://smallseotools.com/nl/reverse-image-search/ starten.

Upload uw query afbeelding door direct een online afbeeldings-URL te plakken of foto's vanaf uw apparaat te uploaden of een afbeelding uit Dropbox of Google Drive te kiezen. U kunt .JPG-, .JPEG-, .PNG- en .GIF-extensies uploaden.

Klik vervolgens op "Zoek vergelijkbare afbeelding" om het uit te voeren.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, doet ons superslimme algoritme de rest door informatie op te halen van Google, Bing en Yandex om de best overeenkomende afbeeldingsresultaten en hun relatieve details te retourneren. Het enige dat u nu hoeft te doen, is op "Afbeeldingen controleren" te klikken om de resultaten te bekijken op basis van uw favoriete platform.

Elke afbeelding die u uploadt in onze zoekfunctie voor omgekeerde afbeeldingen is 100% veilig. We delen of verkopen geen van uw foto's en slaan uw inhoud ook niet op in onze database. U kunt er dus zeker van zijn dat uw informatie in veilige handen is.

Alle vergelijkbare afbeeldingen op deze pagina zijn verkregen met onze Mobile afbeelding zoeken tool.